Stakeholders

Wie maken het nieuwe Focus mogelijk?

Bij de bouw van het nieuwe Focus Filmtheater Arnhem zijn verschillende partijen betrokken. Allereerst de stad Arnhem natuurlijk: uit wier naam college en raad besturen. Zonder steun van de stad zou er geen draagvlak voor het nieuwe filmtheater zijn.
 


Gemeente Arnhem is opdrachtgever van het project nieuwbouw Focus op het Kerkplein.
www.arnhem.nl
 


DP6 architectuurstudio is een architectenbureau met projecten op het gebied van utiliteitsbouw, woningbouw, infrastructuur, stedenbouw, landschap en interieur. DP6 architectuurstudio is in 1999 opgericht en is gevestigd aan het Doelenplein 6 op een mooie locatie in de binnenstad van Delft.
www.dp6.nl
 


BURO M2R is een Rotterdams ontwerpbureau voor tranformatie, interieur en tentoonstellingen. Oprichters Martijn Sorée en Roger Teunisse ontwerpen interieurs voor zowel de publieke als de private sector en permanente inrichtingen of tentoonstellingen voor musea en instellingen.
www.m2r.nl
 


Bouw en installatie zijn traditioneel gezien altijd losse schakels in een keten geweest. De visie van Binx Smartility is dat je alleen de beste prestaties kunt leveren als je échte integratie toepast in het traject van ontwerp, realisatie en onderhoud.
www.bi-smart.nl