Focus krijgt een nieuwe directeur!

In het voorjaar van 2018 verhuist Focus Filmtheater Arnhem naar zijn nieuwe locatie op het Audrey Hepburnplein (voorheen Kerkplein).
Het bestuur van Focus is verheugd Monique in het Veld per 1 februari 2018 aan te kunnen stellen als nieuwe directeur, ter versterking van de organisatie in de aanloop naar de opening van het nieuwe filmtheater. De huidige directieleden, Charlie Cappetti en Henk Bitter, bekleden met ingang van 1 juli 2018 de functies van respectievelijk Hoofd Facilitair & Operations en Hoofd Programma.

Monique in het Veld (49) was de afgelopen vijf jaar werkzaam als directeur van Stadstheater De Bond in Oldenzaal. De overstap van Oldenzaal naar Arnhem motiveert in het Veld als volgt: “Ik heb een groot hart voor theater, maar zo mogelijk een nog groter hart voor film. Ik heb Film- en Opvoeringskunsten gestudeerd in Nijmegen en daarna heb ik in diverse werkomgevingen steeds weer met film mogen werken. En blijf ik onverminderd van het kijken naar films genieten.“
In het Veld verheugt zich erop leiding te mogen geven aan het prachtige nieuwe filmtheater op het Audrey Hepburnplein. Met zijn vijf filmzalen waarvan één multifunctioneel inzetbaar, een openluchtzaal op het dak en een zelfstandig restaurant|café wordt Focus een aantrekkelijke culturele hotspot.
Met het nieuwe Focus wil Monique in het Veld de samenwerking met allerlei mogelijke partners opzoeken en de band met de stad verder verstevigen. Ook is zij enthousiast over de  positieve ontwikkeling rond de culturele samenwerking in de stedelijke regio Arnhem Nijmegen.